Az öntözőrendszer szórófejek szórásképét a fúvóka határozza meg. A szórófej, a fúvóka és a szórófejház komplett egysége. Többféle fúvókát különböztetünk meg, ezek lehetnek állítható szórásképű Spray esőztető fúvókák, Spray Fix szórásképű fúvóka, Spray vagy Mp Rotátor sávszóró / sávöntöző fúvóka, Mp Rotator fúvóka és Rotoros szórófej fúvóka.

Spray esőztető szórófej fúvóka

   A Spray fúvóka az egyik legelterjedtebb fúvóka típus. Olcsó és hatékony, az öntözővizet finom / apró vízcseppekre porlasztja. Lehet állítható szögű, szórásképű spray fúvóka család: 0-360 fok és 1,2-5,2m között, fix öntözésképű spray fúvóka: 90, 180 és 360 fok és 0,6-5,2m között illetve sávöntöző, sávszóró spray fúvóka.

 

Megrendelem a Webáruházban

 

Mp Rotátor szórófej fúvóka

   A Rotátor fúvóka, forgó fejű fúvóka egyszerre több hosszúságú vízsugárral öntöz. A vizet vízcsepp formájában juttatja ki a füves területre, így valódi egyenletes eső-szerű öntözést biztosító esőztető fúvóka. Az Mp Rotátor fúvóka családon belül is több részre osztható: Mp800, Mp1000, Mp2000, Mp3000, Mp3500, Mp Corner és a sávöntöző, sávszóró rotátor fúvóka.

 

Rotoros szórófej fúvóka

   Minden rotoros szórófejhez (turbinás, forgó fejű) automatikusan kapunk egy fúvóka készletet / fúvóka levél. A rotoros szórófej típusától függően lehetnek normál szögű fúvókák (piros színű, 25 fok kilépési szögű) vagy normál- és alacsony szögű fúvókák (kék színű, 13 fokos kilépési szögű) is a fúvóka készletben. A rotoros szórófej fúvókát a fúvóka-rögzítő csavar tartja a forgó fejben, továbbá ez a csavar szabályozza a szórásképet és a vízsugár hosszát is. A rotoros szórófej öntözési képe vízfüggöny hatású.

 

 

Fúvóka árak