Mikroöntözés

A mikroöntözés indítható csepegtetőrendszerről vagy egy külön erre a célra szolgáló mágnesszelepről.
A mikrocsővel nem szerelt fogyasztókat a megfelelő mikrocső idomokkal csatlakoztathatjuk
a mikroöntözési zónához.

 

Mikrocső T idom
T idom, 3x4mm, tüske-tüske-tüske, mikrocső elágazáshoz
Mikrocső könyök idom 4mm tüske-tüske
L idom, 2x4mm, tüske-tüske, mikrocső irányváltáshoz
Mikrocső végelzáró dugó
Végdugó, 4mm, mikrocső véglezáró
Mikrocső toldó; csatlakozás LPE csőhöz
Toldó, 2x4mm, tüske-tüske, mikrocső toldáshoz és –javításhoz vagy mikrocső indítása LPE csőből és csepegtető csőből.
Mikrocső csatlakozás KPE csőhöz
2x4mm, menet-tüske, KPE csőből való leágazáshoz
Mikrocső csatlakozás KPE csőhöz és mikroszóró szármagassításához
2x4mm, menet-menet, KPE cső és PVC mikrocső közé

 

Shrubbler 360° Csepegtető leszúrótüskén   A Shrubbler leszúró tüskére szerelt, szabályozható vízkibocsájtású, 360 (0-8 l/h) fok szórásképű. Csatlakoztatása a csepegtetőrendszerhez mikrocsővel (kapilláris csővel) történik egyenes összekötő (tüske-tüske) mikrocső idommal. Szóráskép: vízsugarakat bocsát ki.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mini bubbler 360° Csepegtető leszúrótüskén   A Bubbler csatlakoztatása szintén a csepegtetőrendszerhez mikrocső és mikroidom segítségével. Gomba alakban bocsátja ki a vizet magából.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   A csepegtetőrendszerre csatlakoztathatók csepegtető gombák vagy Agri Drip (Dripper). Ezt szerelhetjük közvetlen a csepegtetőcsőre vagy mikrocső / kapilláris cső segítségével elvihetők egy kiemelt vízigényű növényhez, elvezethetők kaspókba, stb.

Csepegtetőtest, csepegtetőgomba Nyomáskompenzált (PC) 2l/hCsepegtetőtest, csepegtetőgomba Szabályozható vízkibocsájtású 0-40 l/hCsepegtetőtest, csepegtetőgomba Szabályozható vízkibocsájtású 0-70 l/h

  Különböző vízkibocsájtásúak, lehetnek 2, 4, és 8 liter/órás csepegtető gombák. Ezen belül is normál csepegtető gomba, nyomáskompenzált (PC) csepegtetőtest vagy nyomáskompenzált és csepegésmentes (leállás után). Továbbá lehet még szabályozható vízkibocsájtású 0-40l/h és 0-70l/h.

MIDI-DRIP csepegtető leszúrótüskén

 

 

  Midi Drip leszúró tüskére szerelt csepegtető, pálcás csepegtető. Szintén szabályozható vízkibocsájtású az oldalán lévő kis mikro-csappal. Az átfolyó víz mennyisége így 0-8 l/h. Csatlakoztatásuk a csepegtetőrendszerhez mikrocső és mikroidom segítségével.

 

 

 

 

 

 

 

 

   A Vari Jet mikroszórófej, mikroöntözőfejek 90, 180 és 360 fokos fix szórásképűek, szórásszögűek. Az átáramló víz mennyisége mikrocsappal szabályozható (szabályozható vízkibocsájtású mikroszórófejek). Léteznek leszúrótüskére szerelt (4mm tüske csatlakozás) és tüske nélküli (4mm menet csatlakozás) változatban is. Mindkét esetben minden fúvóka csappal szerelt. Csatlakoztatása a csepegtetőrendszerhez történik vagy a direkt erre a célra kiépített öntözési zónára.

Vari-Jet mikroszórófej fúvókával szabályozható vízkibocsájtású 180 fokVari-Jet mikroszóró fúvókával szabályozható vízkibocsájtású 180° leszúrótüskén

   A Vari Jet mikroszóró leszúrótüskével szerelt változat csatlakoztatása a rajta lévő mikrocső (4x7mm) és az azon lévő mikroidom (4mm tüske) segítségével közvetlenül a fent említett öntözési zónák egyikére. Ha távolabbi ponton szeretnénk öntözni vele, további mikrocső és mikrocső toldó idom szükséges. A tüske nélküli változat KPE csőbe fúrt lyukba tekerhető vagy csepegtetőcsőre szerelhető mikrocsővel és tetszőleges távolságra vezethető.

Csepegtetőrendszer, csepegtetőcső, öntözés

 

Mikroöntözés árak