Csepegtetőrendszer beállítása

   A csepegtetőrendszer beállítása valójában már a tervezéskor eldől, mivel itt válasszuk ki, hogy hány l/h csepegtetőcsövet használunk. Ez lehet 2 l/h vagy 4 l/h csepegtető cső. Vegyük figyelembe, hogy milyen a talajtípus. A csepegtetőcső további fogyasztókkal bővíthető, ha például egy-egy növénynek nagyobb a vízigénye a többiekénél.

 

Shrubbler 360° Csepegtető leszúrótüskén   A Shrubbler leszúró tüskére szerelt, szabályozható vízkibocsájtású, 360 (0-8 l/h) fok szórásképű. Csatlakoztatása a csepegtetőrendszerhez mikrocsővel (kapilláris csővel) történik egyenes összekötő (tüske-tüske) mikrocső idommal. Szóráskép: vízsugarakat bocsát ki.

 

 

 

 

 

 

 

Mini bubbler 360° Csepegtető leszúrótüskén   A Bubbler csatlakoztatása szintén a csepegtetőrendszerhez mikrocső és mikro idom segítségével. Gomba alakban bocsátja ki a vizet magából.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   A csepegtetőrendszerre csatlakoztathatók csepegtető gombák vagy Agri Drip (Dripper). Ezt szerelhetjük közvetlen a csepegtetőcsőre vagy 4 x 7 mm (4/7 mm) mikrocső / kapilláris cső segítségével elvihetők egy kiemelt vízigényű növényhez, elvezethetők kaspókba, stb. Különböző vízkibocsájtásúak, lehetnek 2, 4, és 8 liter / órás csepegtető gombák. Ezen belül is normál csepegtető gomba, nyomáskompenzált csepegtető gomba (PC) vagy nyomáskompenzált és csepegés-mentes (leállás után). Más típusai / fajtái szabályozható vízkibocsájtásúak: 0-40l/h és 0-70l/h. Mindegyik 4 mm tüske csatlakozású (körmös).

Csepegtetőtest, csepegtetőgomba Nyomáskompenzált (PC) 2l/hCsepegtetőtest, csepegtetőgomba Szabályozható vízkibocsájtású 0-70 l/h

MIDI-DRIP csepegtető leszúrótüskén   Midi Drip leszúró tüskére szerelt csepegtető, pálcás csepegtető. Szintén szabályozható vízkibocsájtású az oldalán lévő kis mikrocsappal. Az átfolyó víz mennyisége így 0-8 l/h. Csatlakoztatásuk a csepegtetőrendszerhez mikrocső és mikroidom segítségével.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   A Vari Jet mikroszórók és mikroszórófejek 90, 180 és 360 fokos fix szórásszögűek. Az átáramló víz mennyisége mikrocsappal szabályozható. Léteznek leszúró-tüskére szerelt és tüske nélküli változatban is. Mindkét esetben minden fúvóka csappal szerelt. Csatlakoztatása a csepegtetőrendszerhez történik vagy a direkt erre a célra kiépített öntözési zónára.

Vari-Jet mikroszóró fúvókával szabályozható vízkibocsájtású 360° leszúrótüskénVari-Jet mikroszórófej fúvókával szabályozható vízkibocsájtású 360 fok

   A Vari Jet mikroszórófej leszúrótüskével szerelt változat csatlakoztatása a rajta lévő 4x7mm mikrocső- és az azon lévő mikroidom (4mm tüske) segítségével közvetlenül a fent említett öntözési zónák egyikére. Ha távolabbi ponton szeretnénk öntözni vele, további mikrocső és mikrocső toldó szükséges. A tüske nélküli mikroöntöző 4mm menet csatlakozása KPE csőbe tekerhető vagy csepegtetőcsőre szerelhető mikrocsővel és tetszőleges távolságra elvezethető.

 

 

Mikroöntözés árak