• Vari-Jet fúvóka szabályozható vízkibocsájtású leszúrótüskén 90, 180 és 360 fok

Leszúrható, áthelyezhető mikroszórófej 90, 180 és 360 fok

   A Vari-Jet leszúrótüskére szerelt szabályozható (állítható, csappal szabályozható) vízkibocsájtású mikrofúvókái (komplett, készre szerelt egység) még egyszerűbbé és praktikusabbá teszik a mikroöntözés fogalmát. A porlasztófúvóka a pálcás mikroszóró végére van szerelve PVC anyagú merev vékony csőre. Leszúrható, egy mozdulattal áthelyezhető mikroszórófej. A fúvóka rongálódás esetén cserélhető. A leszúrótüskébe mikrocsap van beépítve, minek segítségével szabályozhatjuk az elfogyasztott víz mennyiségét, ezáltal csökkentve az mikroöntözőfej szórási távolságát, sugarát.

Vari-Jet mikroszóró fúvókával szabályozható vízkibocsájtású 90° leszúrótüskénVari-Jet mikroszóró fúvókával szabályozható vízkibocsájtású 180° leszúrótüskén

   A mikroszórófej leszúrótüskéjéből, egy a mikrocsaphoz csatlakoztatott mikrocső (kapilláriscső vagy spagetticső) indul ki. A mikrocső végébe egy 4mm tüske tüske mikrocső egyenes idom van bedugva, így nem kell semmit vásárolnunk hozzá, csak egy lyukat kell szúrni a meglévő csepegtetőcsövünkbe vagy Lpe csőbe és már bele is pattinthatjuk.

Vari-Jet mikroszóró fúvókával szabályozható vízkibocsájtású 360° leszúrótüskén

Vari-Jet mikroöntöző típusok: 90, 180 és 360 fok
Használhatjuk sziklakertek, rézsűk, virágágyások, veteményesek, stb. permetszerű öntözésére.
Nyomástartomány 0,5-2,5 bár, vízfogyasztás 0-130 l/h

 

Megrendelem a WEBSHOP-ban

 

Vari-Jet mikroszórófej leszúrótüskén árak