Szabályozható vízkibocsájtású csepegtetőtest / csepegtetőgomba 0-40 0-70 l/h

   A szabályozható, állítható vízkibocsájtású / vízfogyasztású csepegtető gomba vagy csepegtetőtestek pontosak és megbízhatóak. A csepegtetőidomok használatát 0,5-1,5 bár nyomástartományban ajánljuk.Típustól függően óránként 0-40 l/h vagy 0-70 l/h vizet juttathatunk ki vele. Az eldugulás esélye kicsi, ráadásul tisztítható, házi kerti és mezőgazdasági területeken is használható.

Csepegtetőtest, csepegtetőgomba Szabályozható vízkibocsájtású 0-40 l/hCsepegtetőtest, csepegtetőgomba Szabályozható vízkibocsájtású 0-70 l/h

   4mm tüske csatlakoztatású, minek eredményeképp csatlakoztathatjuk 4x7mm -es mikrocsőhöz (kapilláriscső vagy spagetticső), így bármilyen távolságra eljuttathatjuk az öntözővizet, de közvetlenül csatlakoztatható csepegtetőrendszer csepegtetőcsövébe vagy Lpe csőbe is. Megöntözhetjük kaspóink, balkonládáink és virágládáink növényeit, alkalmazhatjuk gyümölcsösben, kertészetekben, szőlőskertekben.

 

Megrendelem a Webáruházban

 

   Több vízfogyasztási típusa van, így akár minden növényünket saját vízigénye szerint öntözhetünk, ráadásul ha automata öntözőrendszerhez csatlakoztatjuk, mindezt külső beavatkozás nélkül tehetjük meg.

 

 

Szabályozható vízkibocsájtású csepegtetőtest árak