Az öntözőrendszer vezérlő sokféle lehet. A vezérlő automata minden öntöző egyik fő alkatrésze,
ami a rendelkezésre álló öntözővíz időzített kijuttatását végzi a mágnesszelepek segítségével,
ezért öntözés időzítőnek is nevezzük.

 

Megrendelem a Webáruházban

 

   Kerti csapra szerelhető vezérlő automata egyben tölti be egy vezérlő és egy mágnesszelep funkcióját. A vezérlő 2db 1,5V -os AA ceruzaelem segítségével működteti az automata öntözőrendszert. Egyszerűen csatlakoztatható, lehet 1 körös elemes automata vagy 2 zónás elemes automata, pl.: az AMICO kerti csapra szerelhető elemes öntözőrendszer vezérlő automata.

AMICO 1-zónás elemes automatika csapra szerelhetőAMICO 2-zónás elemes automatika csapra szerelhető

   Elemes öntözőrendszer vezérlő automata, Hunter NODE elemes vezérlő. Az alkalmazási területek jellemzően külterületek öntözése. Ha költséges kiépíteni- vagy egyáltalán nem lehetséges a hálózati áramforrást igénybe venni, akkor használjunk elemes vezérlő automatát. Lehet 1 körös, 2 zónás, 4 zónás vagy 6 körös, a vezérlés 9V-os elemmel történik. Az 1 körös NODE PGV101 BB (belső menetes) átfolyásszabályzós mágnesszeleppel együtt is kapható.

NODE 4-zónás elemes automatikaNODE 1 körös elemes automatika + PGV101 1"BM mágnesszelepel

   Beltéri és kültéri öntözőrendszer vezérlő automata, mint az Eco Logic és az X-Core vezérlők hálózati áramról működnek transzformátor segítségével. A trafó 24VAC, 50Hz áramerősségen működteti a vezérlő automatát, ami ennek használatával nyitja a mágnesszelepeket. Csatlakoztatható hozzá esőérzékelők vagy időjárás állomások.

ECO-LOGIC 4-zónás automatika trafóval, beltériX-CORE 8-zónás automatika trafóval, kültéri

 

 

Vezérlő automata árak