Automata öntöző vezérlő, öntözőrendszer vezérlők / Beltéri

A Hunter öntözőrendszer működtetésére történhet
beltéri automata öntözésvezérlő használatával.

A házi kerti öntözés, legelterjedtebb beltéri öntözőrendszer vezérlő automatái a
Hunter Eco Logic 4, 6 zónás és a
Hunter X-Core 4, 6, 8 körös.

 

Megrendelem a Webáruházban

 

   A Hunter Eco-Logic öntöző vezérlő automata transzformátora, trafója (24Vac, 50Hz) külön felszerelhető és 4 vagy 6 zónás (öntözési kör) lehet. Minden öntözési funkcióra képes, ami egy kerti öntözőrendszer üzemeltetéséhez szükséges. Idő beállítása naptári nap alapú, több indítási programmal és ezen belül több indítási időpont állítható be rajta (A, B és C program 4-4 indítás, összesen 12), indításonkénti öntözési idő / futási időintervallum 1-240 perc.

ECO-LOGIC 6-zónás automatika trafóval, beltéri

   Közvetlenül a 2db „SEN” szenzor csavarok alá beköthető hozzá esőérzékelő, ezek lehetnek a Hunter Mini Clik vagy Rain Clik érzékelői. Továbbá évszakhoz igazítható 10-150% között 10%-os lépésekben, ami azt jelenti, hogy minden öntözési zóna futási ideje az évszakhoz igazítás függvényében arányosan növelhető vagy csökkenthető egy mozdulattal.

   A Hunter X-Core öntözőrendszer automata már egy fokkal feljebb áll a ranglétrán. Az öntözési zónák száma 4, 6 vagy 8 kör is lehet. A hagyományos esőérzékelők mellett Solar Sync Sen -esőérzékelő és hőmérséklet érzékelő egyben- is közvetlenül beköthető hozzá, így még biztosabbak lehetünk abban, hogy a kertünk az igényeinek megfelelő mennyiségű öntözővizet fogja megkapni.

X-CORE 8-zónás automatika trafóval, beltéri

   Nem elhanyagolható, hogy erős trafója révén az esetleges kútból öntözés teljes szivattyúvezérlését el tudja látni és mindez mellett még egyszerre két mágnesszelep nyitására is alkalmas. Beköthető hozzá szivattyúindító relé vagy mesterszelep.

Ha az öntöző vezérlő automata transzformátora elromlik
külön alkatrészként,tartozékként megvásárolható.

 

 

Hunter beltéri öntözőrendszer vezérlő automata árak