Esőérzékelő öntözőrendszerhez, öntözéshez

Hunter Rain Clik és Mini Clik Esőérzékelő öntözőrendszerhez, öntözéshez

Ha azt szeretnénk, hogy az öntözőrendszer figyelembe vegye a természetesen lehullott csapadékot,
akkor használjunk esőérzékelőt az öntözőrendszerhez, öntözéshez.

 

Megrendelem a Webáruházban

 

   Az esőérzékelő egy egyszerű áramkört megszakító mechanika, mely eső esetén bontja az öntöző vezérlő automata fő áramkörét, így megakadályozva az öntözés folyamatát. A hagyományos értelemben vett érzékelők a Hunter Mini Clik és Rain Clik esőérzékelői. A működési elv azonos, kevés eltéréssel.

Mini-Clik esőérzékelő gyorsérzékelővel

   A Hunter Mini Clik esőérzékelő kábeleit közvetlenül be kell kötni az öntözés vezérlő automatikába (2db SEN szenzor csavar). Szabadtéri elhelyezése nyitott / szabad égbolt alá történjen, hogy a valós csapadékadatokat tudja közölni az öntözőrendszert vezérlő automatával. Beállíthatjuk rajta, hogy hány mm csapadék esetén tiltja le az öntözést, ez lehet 3, 6, 13 vagy 19mm.

Rain-Clik esőérzékelő gyorsérzékelővel

   A Hunter Rain Clik esőérzékelő gyors érzékelővel felszerelése és bekötése azonos a fent említett érzékelőével. Újdonsága, ami még jobbá teszi, hogy az eső kezdete után már percekkel leállítja az öntözést és a kiszáradási idő, azaz az öntözés újra indításának ideje kitolható, késleltethető a csapadéknyílás szabályozhatóságának köszönhetően.

 

 

Mini Clik és Rain Clik esőérzékelő árak