Rotoros szórófej, turbinás szórófejek / Hunter PGP Ultra

Hunter PGP Ultra, PGP-04 10 cm kiemelkedésű rotoros szórófej, 50-360 Fok, 7,3-14 m

A Hunter rotoros szórófej, turbinás szórófejjel közepes és nagyobb füves felületeket öntözhetünk.
A forgó szórófejek öntözés közben vízfüggönyt képeznek és szögbeállításuk alapján
haladnak át a gyepes terület fölött.

 

Megrendelem a Webáruházban

 

   A házi kertek többféle rotoros öntözőfejjel öntözhetők,
ezek a Hunter PGJ-04, PGP-ADJ vagy PGP Ultra, PGP-04 rotoros szórófejek.

PGP Ultra rotoros szórófej 50-360 fok Hunter

   A Hunter PGP Ultra, PGP-04 rotoros szórófej igazi profi forgó fejes turbinás öntözőfej a házi kerti öntözési feladatokra. Erős szerkezetű, 4db szürke alacsony szögű és 8db kék normál szögű, összesen 12db-os fúvókakészlet jár hozzá. Az alacsony szögű rotoros fúvókák lehetővé teszik a gyümölcsfák alatti gyepes terület öntözését is, mivel azok kilépési szöge 12,5 fok, ellentétben a normál szögű fúvókáéval, ami 25 fok.

Fúvókakészlet PGP Ultra rotoros szórófejhez

   A Hunter PGP Ultra szögbeállítása 50-360 fok között lehetséges. Szögmemóriás, ami azt jelenti, hogy a Hunter szórófejállító kulccsal beállított forgási szög, szórási tartomány nem állítódik el akkor sem, ha a szórófej forgó része üzem közben vagy üzemen kívül eltekeredik (pl. rálépünk és sarkon fordulunk rajta).

   360 fokos beállítás esetén, az öntözési kör megtétele után a szórófej nem fordul vissza, hanem tovább haladva folytatja az öntözést, így magának tudhatja a 360 fokos rotoros szórófej tudását is. 10 cm normál kiemelkedésű, öntözési sugara 7,3-14m között, vízkenésű fogaskerék hajtóművas.

 

 

Pgp Ultra rotoros szórófej árak