A Hunter mágnesszelepet az öntözőrendszer öntözési köreinek, zónáinak kiépítésére használjuk, öntöző szakaszolása. Minden mágnesszelephez tartozik egy öntözési kör, mely körön belül azonos fajtájú szórófejek lehetnek. A leggyakrabban, legtöbbször használt szelepek a Hunter PGV-100 és PGV-101 mágnesszelepek.

 

Megrendelem a WEBSHOP-ban

 

Hunter mágnesszelepek:

PGV-100, PGV-101, PGV1-51, PGV-201

ICV-151, ICV-201, ICV-301

PGV mágnesszelep 1" KK; 10Bár; 24VACPGV átfolyásszabályzós mágnesszelep 1" KK; 10Bár; 24VAC

   A mágnesszelep vezérlését az öntözővezérlő automata végzi 24V váltóáram (VAC) segítségével, amit a hálózati áramról működő transzformátor (24Vac, 50Hz) bocsájt rendelkezésre. A vezérlő, ha eljött az öntözés ideje, a 24V-ot a megfelelő mágnesszelep áramköréhez kapcsolja. A mágnesszelep szolenoid, mágnestekercs fogadja a jelet / behúz a mágnes tekercs és az öntözővíz átáramlik a mágnesszelepen, így megvalósul az automata öntözés.

Szolenoid 24VAC HUNTER mágnesszelepekhezSzolenoid 9VDC HUNTER mágnesszelepekhez

   A mágnesszelep hálózati áramforrásról működő vezérlő automata esetén 24V -os szolenoiddal van szerelve, ez a mágnesszelep alap kiszerelési típusa. Ha a vezérlést elemes vezérlő végzi, akkor a mágnesszelep szolenoidja 9V egyenáramú (VDC), így a mágnestekercset ki kell cserélni.

 

 

Mágnesszelep árak