Szórófej, öntözőfej (Hunter)

   Az öntözőrendszer fogyasztói a fúvókával szerelt szórófejek, öntözőfejek. Mind a fúvóka, mind pedig szórófejház tekintetében egymással kombinálhatók. A PS Ultra (PSU) szórófejház és a Pro Spray szórófejház tetszés szerint egyaránt használható fix szórásképű Spray fúvókával, állítható szórásképű Spray fúvókával vagy Mp Rotator fúvókával.

PS Ultra szórófejház 10cm kiemelkedésűPro Spray szórófejház fúvóka nélkül 10cm kiemelkedésű

Általában 10cm kiemelkedésű szórófejházakat használunk az öntözőrendszer építés / telepítés során,
de egyes esetek megkövetelhetik ennél kisebb vagy nagyobb szórófejház beépítését, ezek fajtái az állandó kiemelkedésű szórófejház
illetve az 5, 7,5, 15 és 30cm kiemelkedésű szórófejházak.

 

Megrendelem a Webáruházban

 

 

   A szórófejházakba különböző fúvókákat rakhatunk. Lehetnek egységnyi idő alatt gyorsabb vízkijuttatású esőztető Spray fúvókák vagy egyenletesebb és lassabb vízkibocsájtású Mp Rotátor fúvókák. A fúvókák szórási távolsága (sugár) hossza lehet rövidebb vagy hosszabb, az öntözendő füves terület méreteitől függően.

12A állítható Pro Spray fúvóka HunterMp 1000 / 90-210 fok

   A Pro Spray fúvókák 0-360 fokban állíthatók (kivéve persze a fix szórásképűek), szórási távolságuk 0,6-5,6m között alakul, az egyes fúvókához tartozó öntözési távolság a Spray fúvókán jelölve van szín és szám/betű kombinációval.

   Az Mp Rotator fúvókák szögbeállítása meghatározott intervallumon belül történik (90-210 fok, 210-270 fok vagy  360 fok). Csoportokra oszlanak Mp800, Mp1000, Mp2000 és Mp3000, de természetesen van sávszóró fúvóka és saroköntözője, ami 90 foknál kisebb és nagyobb szögben is képes öntözni. Minden Mp Rotátor fúvókának más-más a színe.

 

 

Szórófej és fúvóka árak