Szórófej öntözéshez, öntözőrendszer szórófejek Hunter

Hunter Pro Spray, Mp Rotátor és Rotoros szórófejek

   Az öntözéshez, öntözőrendszer építéshez használt szórófej típusok és fajták többfélék is lehetnek, mint például a Hunter Spray szórófejek, Mp Rotator szórófejek és Rotoros szórófejek, más néven turbinás vagy forgó szórófej.

 

Megrendelem a Webáruházban

 

   A Hunter Pro Spray fúvókák szórófejházzal együtt is vásárolhatók (komplett szórófejek), ezek a 10A, 12A, 15A és 17A állítható szögű Spray fúvókák. A többi fúvóka típus külön kapható, melyekhez PS Ultra (PSU-04) vagy Pro Spray (Pros-04) szórófejházakat vásárolhatunk. A Hunter minden fúvókája minden szórófejházába szerelhető, továbbá más gyártó azonos illesztésű fúvókáival és szórófejházaival párosítható. A Spray esőztető szórófejek kisebb füves területek öntözésére használjuk.

10A állítható Pro Spray fúvóka HunterMp 1000 / 90-210 fok

   Az egyes Hunter Mp Rotátor fúvókák szintén kompletten szerelve, szórófejházzal együtt megvásárolhatók, ezek az Mp 1000 90-210fok, Mp 2000 90-210 fok és az Mp 3000 90-210 fokos rotátor fúvókák. A többi típus itt is külön kapható és szintén PSU-04 vagy Pro Spray, Pros-04 szórófejházba illeszthető. Jellemzően kis és közepes füves felületek öntözésére használjuk.

Pro Spray szórófejház fúvóka nélkül 10cm kiemelkedésűPS Ultra szórófejház 10cm kiemelkedésű

   A Hunter Rotoros, turbinás szórófejek már egy egészen más öntözési fajta. A rotoros szórófej forgó feje szögbeállítása alapján halad végig a gyepes terület fölött, miközben vízfüggönyt képezve öntöz. A rotoros szórófejekhez darabonként külön fúvókakészlet tartozik, a PGJ-04 rotoros szórófejhez 8db fúvóka, a PGP-ADJ rotoros szórófejhez 12db fúvóka, míg a PGP Ultra, PGP-04 rotoros szórófejhez 8db normál szögű kék és 4db alacsony szögű szürke. Összességüket tekintve 4,5-15,5m sugarú öntözési távolságra képesek.

PGJ rotoros szórófej 10cm kiemelkedésű HunterPGP rotoros szórófej 40-360 fok Hunter

 

 

Szórófej árak