Öntöző, öntözőrendszer tervezés ára

Mennyibe kerül egy öntözőrendszer megtervezése
és mennyibe kerül egy öntözőrendszer?

 

   Ha rajtunk múlik olcsó! Öntöző boltunk kedvező áron kínál minden Hunter öntözőrendszer terméket és öntöző alkatrészt és mindez ingyen öntözőrendszer tervezéssel párosul. Nincs levásárolható tervezési díj vagy költség, így ha mégsem minket választ, nem dob ki több ezer vagy akár tíz ezer forintot.

 

   Figyelje folyamatos öntözőrendszer termék akcióinkat, hogy még olcsóbb legyen öntözőjének megépítése!

 

   Ha mindez mellet ambíciót érez magában, válassza „Építsd Magad” programunkat (csináld magad avagy öntöző építés házilag), ahol kertjének méretétől függően Ön további tíz ezreket vagy akár több, mint száz ezer forintot is megspórolhat, megtakaríthat. Hogy ezt megvalósíthassa, minden segítséget megkap, hogy öntözőrendszerét saját kezűleg megépíthesse.

   Az öntöző terv részletesen tartalmazza, hogy mit mivel kell összekötni és hogyan, de ha ez nem elég, az öntözőrendszer átvétele előtt összekészítjük a főbb szerelvényeket, továbbá minden felmerülő kérdésre válaszolunk.

   Öntözőrendszer boltunk továbbá még forgalmaz a kútról öntözéshez (fúrt kút vagy ásott kút) szükséges Pedrollo öntöző szivattyúkat és szivattyú vezérlés termékeket, mint Pedrollo áramláskapcsoló és Hunter szivattyúindító relé.

   További kínálat a teraszhűtő, kültéri hűtő komplett szettek, melyeket eredeti tartozékuk alapján fára vagy akár napernyőre is rögzíthetők. A kültéri hűtés szett 15m-ig három méterenként bővíthető a külön megvásárolható teraszhűtés bővítő szettel. Bővebb tájékoztatót termékenként és a kapcsolódó kiegészítőkről, tartozékokról a „Teraszhűtők, párásítók” menüpont alatt talál.

 

Ne feledje!
Vizet viszünk a kertbe…