Mikrocső idom

   A mikrocső idomok / mikroidomok és a 4x7mm mikrocső (kapilláriscső) segítségével lehetőségünk van mikroöntöző zóna kiépítésére.A mikroöntözés történhet csepegtetőrendszer csepegtetőcsövéről vagy külön erre a célra kiépített öntözési zónáról.

Mikrocsap mikrocsőhözMikrocső T idom

   A csepegtető zóna elejére, közvetlenül a mágnesszelep után nyomáscsökkentőt kell beépíteni, így mindig fix 1,4bár nyomáson fog üzemelni a csepegtetőrendszer és a rá csatlakoztatott mikroöntözési zóna is. Ha a mikroöntözés külön öntözési körről történik, a nyomáscsökkentő alkalmazása akkor is szükséges.

Mikrocső kereszt idomMikrocső könyök idom 4mm tüske-tüske

   A mikroidomok sokféleségéből adódóan csatlakozhatunk csepegtetőcsőhöz, Lpe csőhöz, Kpe csőhöz, tehát minden öntözőrendszerhez használt csőfajtákhoz. A mikroidom csatlakozása lehet 4mm tüske vagy 4mm menet. A tüske csepegtetőcsőre, Lpe csőre vagy mikrocsőre csatlakozást tesz lehetővé, míg a menet Kpe csőbe vagy PVC kiemelőpálcába (kb. 4x6mm) illeszkedik.

Mikrocső végelzáró dugóMikrocső toldó; csatlakozás LPE csőhöz

  A mikroidomokkal sokféle mikroöntöző fogyasztót csatlakoztathatunk a mikroöntözési zónához: csepegtetőtest, pálcás csepegtető, szabályozható mikroszóró és szabályozható mikroszórófej leszúrótüskén. Használatukkal megöntözhetünk virágládákat, veteményeseket, kaspós – cserepes növényeket, ágyásokat, … stb.

Mikrocső csatlakozás KPE csőhözMikrocső csatlakozás KPE csőhöz és mikroszóró szármagassításához

 

Megrendelem a Webáruházban

 

 

Mikroidom ár