A fémgolyós műanyag csap 5/4″ – 5/4 col BB (BM-BM belső menet) az öntöző építés egyik alkatrésze. Erős, tartós és nagy tűrőképességű golyós csap, akár 16 bár víznyomásra is használható. Bár az öntöző építés és a vízvezeték-szerelés során nem találkozunk ilyen nagy nyomással, használata mégis kedvelt és elterjedt.

   A nyirkos, nedves vízaknába szerelve is hosszú élettartamú, tartós golyós csap fajta. Mindannyian ismerhetjük a napjainkban széles körben vásárolható rossz minőségű fém csapokat, melynek elzárószerkezete már néhány hónap után letörik.

   A megvastagított falu fémgolyós műanyagcsap hideg vízre használható mint főelzáró golyós csap, szakaszolócsap, fagycsap vagy ürítőcsap, víztelenítő csap (öntöző víztelenítése, téliesítése). A műanyag csapok használhatók a vízvezeték szerelés- és építésben is, legyen az a csőrendszer réz cső, PVC cső, KPE cső vagy fém cső, több méretben kaphatók, mindkét oldalon BB belső-belső menetes csatlakozású. Tömítéséhez használható teflonszalag (gázos) vagy loctite 55 menettömítő zsinór.

 

Megrendelem a Webáruházban

 

Műanyag csap fém golyóval 5/4″ col BB tulajdonságok:

Müanyag csap 5/4"x5/4" BB (fém golyós; 16Bár)Műanyag golyóscsap (VIR)

Vastag műanyagház

– Elzárószerkezet: fém golyó

– Nyomás: maximum 16bár

– Méretek: 5/4″x5/4″ col BB

– Anyaga: polipropilén

Hideg vízre, ivóvízre

– Jól tömített, biztosan záró csap

– Öntözőrendszer építéshez, vízvezeték szereléshez

 

Műanyagcsap, golyóscsap ár