Terasz klíma, kültéri hűtő, párásító

   Az Orbit hobbi teraszhűtő, kültéri hűtő készülékek segítségével olcsón és hatékonyan hűthetjük le környezetünket. Többfajta hűtőberendezés közül választhatunk, lehet gyárilag kompletten készre szerelt vonalsoros kültéri terasz klíma vagy akár mobil személyi hűtő is, mellyel napozás vagy séta közben is kellemesebben tölthetjük el szabadidőnket.

Orbit Basic teraszhűtő alapszett 6 fúvókával (max.8bár; 15m-ig bővíthető; 3+3m – cső+fúvóka; 3/8" csőméret; UV áló)Orbit Basic teraszhűtő bővítőszett 5 fúvókával (max.8bár; 3m cső fúvókával; 3/8" csőméret; UV áló)

   A hobby kültéri kerti klíma berendezések általánosságban tekintve 5-11 C fokkal is csökkenthetik környezetünk hőmérsékletét az aktuális hőmérséklethez képest. Hűtött terület nagysága típustól függ: 1m2-től egészen 30m2-ig / készülék, de a maximálisan felbővített (15m hosszúságra) Orbit Basic alapszett akár 125-150m2 felület kültéri hűtésére is alkalmas. Az működési elv egyszerű, a kültéri teraszhűtő, párásító készülékek porlasztófúvókái a vizet apró szemcsékre bontják, az így képződött vízpára hőt von el a levegő hőmérsékletéből, majd elpárolog.

 

Megrendelem a Webáruházban

 

ORBIT Portable felcsíptethető teraszhűtés (2.5-4bár; 3m; 5 fúvóka;3/8" csőméret; UV álló)

   A ködhűtés közben a víz megköti a levegő szennyeződéseit, így a port és a polleneket is, továbbá távol tartja a rovarokat, legyeket, szúnyogokat. A hobby teraszhűtő egyszerűen kerti csapra, fali kútra, kerti locsolótömlőre csatlakoztatható, fa felületre vagy napernyőre rögzíthető. Színe környezetbe illeszkedő, vékony 3/8″ col méretű UV álló csöve észrevétlen. A kültéri hűtő alkatrészekkel igényeink szerint átalakíthatjuk, személyre szabhatjuk saját teraszklímánkat.

Orbit Flex Cobra személyi hűtőOrbit SideWinder személyi hűtő

   A kültéri klíma készlet karbantartást nem igényel, leszámítva a porlasztófúvókák időnkénti tisztítását, melyhez fúvókatisztító folyadék kapható. A nyári hőség elmúltával a kültéri teraszhűtő, párásító készülék kint is maradhat télire, csak vízteleníteni kell. Ha ez nehézséget okoz, egyszerűen szereljük le és vigyük fagymentes helyre a következő használatig.

 

 

Teraszhűtő, kültéri párásító és személyi hűtő ára