Orbit Sidewinder személyi hűtés

   Az Orbit Sidewinder személyi hűtő 1db speciális acélbetétes réz vízporlasztó fúvókája 1m2 terület levegő hőmérsékletének hűtésére alkalmas. Orbit SideWinder személyi hűtő   Használhatjuk kerti sütögetés- vagy napon egy helyben végzett munka elvégzése közben.

 

  Vékony kicsi UV álló PVC csöve hajlítható, formamegtartó, így könnyedén rátekerhetjük napozóágy karjára, oszlopra, stb. Hűthetjük vele akár házi kedvenceinket vagy párásíthatjuk növényeink környezetét.

   A mobil személyi hűtő készülék 5-6 C fokkal csökkenti az éppen aktuális levegő hőmérsékletet, az 1db porlasztófúvóka vízfogyasztása 2l/h. Ajánlott üzemi nyomás tartomány 2,5-5bár.

 

A kültéri személyi hűtő berendezés 3/4″ col BM csatlakozású (fémhálós gumi tömítőgyűrűvel), egy külső menetes csapcsatlakozóval könnyedén kerti tömlőre, locsolócsőre szerelhetjük.

 

Orbit Sidewinder személyi hűtő ára

 

 

 

Megrendelem a WEBSHOP-ban

ORBIT Sidewinder személyi hűtő

Orbit SideWinder személyi hűtő   Az ORBIT Sidewinder személyi hűtés egy rendkívül praktikus, könnyen kezelhető, igény szerint alakítható, formatartó PVC anyagú kültéri klíma készülék, egy speciális acélbetétes porlasztó fúvókával. Párolgási hőelvonás elvén működik, nincs mozgó alkatrésze, nem fogyaszt áramot, semmilyen karbantartást nem igényel. Beszerelése mindössze néhány percet vesz igénybe. Csatlakoztassa a locsolótömlőre és máris használatra kész. Alkalmas balkonok, kerti asztalok, napozóágy valamint 1-2m2-es terület levegőjének hűtésére, de akár kedvenc növényei számára is ideális párát biztosíthat. Mindemellett ez az eszköz még házi kedvencei számára is felüdülést hozhat a nyári hőségben.

   Az ORBIT Sidewinder személyi hűtés csak hálózatban lévő víznyomással üzemel. Nyomás hatására a fúvókák a vizet finom szemcsékké porlasztják, ennek következtében a víz gyorsan elpárolog, és kellemes lehűlést eredményez a környezetben.

 

 

 

További teraszhűtés és párásítás szakcikkek a karpat-cool.hu weblapunkon

Műszaki jellemzők:

  • hajlékony PVC cső, tetszőleges formára hajlítható, formatartó, ellenáll a káros UV sugaraknak is.
  • akár 5-6 fokkal csökkenti a környezeti hőmérsékletet
  • egészséges vízalapú hűtés
  • 1 darab speciális acélbetétes réz vízporlasztó fúvóka
  • maximum 2 l/h vizet használ
  • az időszakonkénti fúvóka karbantartástól eltekintve abszolút gondozásmentes
  • télre javasolt fedett, fagymentes helyre vinni
  • működési nyomás: 2,5 – 5 bar
  • áramfelvétel nincs
  • javasolt kiegészítő: menetes csapcsatlakozó locsolótömlőhöz