Szolgáltatásaink

  • Home
  • Szolgáltatásaink

Öntözőrendszer felmérés

   Ha öntözőrendszert szeretne kertjébe kérjen tőlünk ingyenes öntöző felmérést, így nem kell Önnek vesződnie az ezzel járó feladatokkal.

Számítógépes öntöző tervezés

   A tervezőasztal melletti tervezés már a múlté. Az öntözőrendszer számítógépes tervezése során még a tervezési szakaszában kiderülnek azok a buktatók, melyek miatt nem úgy működik az öntöző, ahogy azt szerettük volna. Így időt és nem mellesleg pénzt takarítunk meg, nem beszélve az ezzel járó kellemetlenségekről.

Keressen minket és ingyen megtervezzük öntözőrendszerét.

Öntözőrendszer Árajánlat

   Az árajánlat minden esetben tételes és az Ön egyedi öntözőrendszer terve alapján készül el. Ne dőljön be a “négyzetméterenként ennyiért csinálom” típusú ajánlatoknak. Kérje inkább ingyenes árajánlatunkat.

Helyszíni segítségnyújtás

   Ha Ön saját kezűleg szeretné megépíteni öntözőrendszerét, de nem egészen biztos magában, kérésére saját kertjében az általunk elkészített terv alapján elmondjuk, hogy mit, hová és hogyan kell elhelyeznie.

Építsd Magad, Csináld magad öntözőrendszer

   A csináld magad programunk keretében, elkészítjük öntözőrendszerre számítógépes tervrajzát. A tervrajz alapján elkészül a tételes anyaglista. Boltunkban összeállítjuk Önnek a főbb központi szerelvényeket. Mielőtt hazavinné öntözőrendszerét, megkap minden segítséget, hogy megépíthesse házilag. Ne feledje el, ha saját maga építi meg öntözőjét, sok pénzt takaríthat meg.

Öntözőrendszer telepítés

   Avagy megépítjük öntözőrendszerét,  Önnek csak egy dolga van, elérhetőségünk egyikén kérjen tőlünk helyszíni felmérést. A felmérést követően elkészül a kertjére szabott öntözőterv és árajánlat. Elfogadott árajánlat esetén egy előre egyeztetett időpontban megépítjük öntözőrendszerét.

Öntözőrendszer javítás, átalakítás

   Kertjének növényzete kinőtte öntözőrendszerét vagy megváltozott elrendezése? Elromlott, meghibásodott? Kérjen tőlünk segítséget. Intézzük, nem bonyolítjuk.

Öntözőrendszer Víztelenítés, Téliesítés
(nem légtelenítés)

   Az öntözési szezon végeztével az öntözőrendszer csőhálózatából ki kell üríteni a vizet. Az öntöző építésénél előre kialakított ürítőcsapon, víztelenítő csapon keresztül kompresszor segítségével kifúvatjuk a vizet.