Öntözőrendszer felmérés és tervezés

Öntözőrendszer felmérés

és öntöző tervezés

Egy jó öntözőrendszer terv pontos felmérési adatokon alapul. Szükséges egy méretarányon területrajz. A rajzon fel kell tüntetni minden az öntözést érintő tényezőt, annak pontos méretét és elhelyezkedését. Gondolunk itt a ház körüli járdákra, teraszokra, ágyásokra, füves területekre, sütögetőkre, fákra, szintkülönbségekre, támfalakra, stb. Tüntessük fel rajta a vízvételi pont helyét, tulajdonságait (bekötő cső mérete, -fajtája, vízóra mérete, víznyomás).

Használja a jobb oldalon látható “Építsd Magad” és “Megépítjük Önnek” felmérési segédletünket illetve a rajz csatolásához töltse le és nyomtassa ki Raszter segédletünket innen:

raszter-segedlet

Öntözőrendszer tervezés

A kapott információk alapján történik az öntözőrendszer tervezése. Ha nem a valóságnak megfelelő adatok szerepelnek a felmérésben (pl.: nincs akkora víznyomás, a valóságban kisebb a bekötőcső- vagy a vízóra mérete) előfordulhat, hogy az öntözőrendszer terv alapján elkészült öntözőrendszer nem fog megfelelő hatékonysággal működni. Az öntöző tervezése és az árajánlat ingyenes. A komplett öntözőrendszer tervet elfogadott árajánlat esetén a vásárolt anyaggal együtt adjuk át.