Pro Spray fúvókák Hunter

   A Hunter Pro Spray fúvókái lehetnek fix szórásképűek és állítható szögűek, azaz állítható szórásképűek. A fix szórásképű fúvókák gyárilag beállított szögben (90, 180 és 360 fokban) öntöznek, típustól függően közelebb vagy távolabb, míg az állítható szögű fúvókákat 0 és 360 fokos szögben tetszés szerint magunk állíthatjuk be, az öntözés sugara itt is típusfüggő.

Pro-Spray állítható szögű fúvókák

   A sugár hossza 25 százalékkal mérsékelhető, ekkor még nem torzul a szóráskép, azaz a Spray fúvóka nem kezdi el fröcskölni a vizet. Minden belső menetes fúvóka kompatibilis szinte az összes gyártó külső menetes szórófejházával. A Spray fúvókák típustól függően más-más sugarú körben tudnak öntözni, ez az érték nagyságrendileg 1 és 5 méter közé tehető.

Pro-Spray sávszóró, sávöntöző fúvókák     Fix - állandó szórásképű Pro-Spray fúvókák

   Egyes fúvókatípusokat fűsávok öntözésére használhatunk (például kocsifelhajtók), ezek a Hunter sávszóró, sávöntöző fúvókák. Kiválóan alkalmasak különböző méretű téglalap alakú területek megöntözésére. Minden állítható szögű fúvóka egyedi szín és szám-betű kóddal van jelölve, míg a fix szórásképűeknél csak szám-betű jelölés van.

 

Megrendelem a Webáruházban

 

 

Állítható és fix Spray fúvóka árak