Öntözőrendszer vezérlő automatikák

   Minden öntözőrendszer egyik fő alkatrésze az öntözőrendszer vezérlő automatika. Segítségével a mágnesszelepek és a szórófejek önállóan képesek kertünk öntözésére. Több fajtája van, az egyszerű kerti csapra szerelhető elemes vezérlőtől egészen a dekóderes öntözésvezérlő automatikákig.

   A kerti csapra szerelt elemes vezérlő egyszerű csatlakoztatása- és könnyen kezelhetősége miatt, kiválóan alkalmas kisebb kerti öntözési feladatok ellátására. Lehet 1 körös elemes vezérlő (2db 1,5V AA ceruzaelem) vagy 2 körös öntözésvezérlő (2db 1,5V AA ceruzaelem).

AMICO 1-zónás elemes automatika csapra szerelhetőAMICO 2-zónás elemes automatika csapra szerelhető

   A Node elemes vezérlő a mágnesszelepek nyitásáért felelős. 9V-os elemmel működik, lehet 1, 2, 4 és 6 körös (zónás) egyaránt.

 

Megrendelem a Webáruházban

 

A beltéri vezérlők egyik egyszerű változata a Hunter Eco Logic beltéri öntöző vezérlő. Az egyszerű inkább a vásárlási árára utal, mint a tudására. Minden olyan beállítása megvan, amivel egy normál kerti öntözőrendszer működtethető.

NODE 1 körös elemes automatika + PGV101 1"BM mágnesszelepelECO-LOGIC 6-zónás automatika trafóval, beltéri

   A kültéri vezérlők általában beltéri változatban is vásárolhatók. Az Hunter X-CORE öntözőrendszer vezérlő használatával valóban teljesen automatizálhatjuk kertünk minden öntözési funkcióját. Mesterszelep nyitására is alkalmas, így hasznosíthatjuk a begyűjtött esővizet (itt), úszókapcsoló segítségével automatikusan tölthetünk ciszternát vagy vezérelhetjük szivattyúnk indítását és leállítását.

X-CORE 6-zónás automatika trafóval, beltériX-CORE 6-zónás automatika trafóval, kültéri

   A házi kerti vezérlők mellett a közterületek, parkok, focipályák, iparterületek és más nagyobb füves / gyepes terület öntözésére modulos vezérlőt vagy dekóderes öntözőrendszer vezérlő automatikát használunk.

 

 

Öntöző vezérlő automatika árak