PRO-C öntözőrendszervezérlő automatika Hunter

   A Hunter PRO-C öntözővezérlő automatikája egy modulszerűen bővíthető öntözésvezérlő. Kültéri és beltéri változatban egyaránt megvásárolható, az alap vezérlő 4 integrált öntözési zóna vezérlését teszi lehetővé, melyek tovább bővíthetők az egyenként 3 vagy 9 zónás PCM bővítőmodulok segítségével. Maximum 16 öntözési körig bővíthetők, távirányítóval vezérelhető.

PRO-C 3-zónás automatika trafóval beltéri

   365 naptári nap beállítása lehetséges, öntözhetünk páros vagy páratlan napokon, a hét és hónap minden napján vagy tetszőleges napokon illetve meghatározott időintervallumban 1-31 napig. Az A, B és C programok egyenként 4 indítási időpont beállítását teszik lehetővé, így összesen 12-t. Évszakhoz igazítható manuálisan vagy Solar Sync Sen érzékelő felszerelésével / bekötésével, melynek révén az érzékelő külső beavatkozás nélkül végzi el ezt a feladatot.

PRO-C 3-zónás automatika trafóval kültéri

Szünetmentes memóriájú a benne lévő cserélhető lítium elem miatt, egyszerre 3 mágnesszelepet tud nyitni mesterszeleppel együtt. Beállíthatjuk az öntözési zónák zárása és nyitása közötti időt, így időt adva kutunknak a vízfeltöltésre vagy az előző kör mágnesszelepének lezárására.

 

Megrendelem a Webáruházban

 

 

PRO-C vezérlő árak