Öntöző vezérlő automata 1,5 V

Igen, már ez is lehetséges. Kisebb kert automata öntözésének egyszerű,
olcsó, de minden öntözési feladatot ellátó
AMICO 1, 2 kerti csapra szerelhető elemes öntözésvezérlő automatika.
(csap vezérlő, öntöző időzítő, öntözőóra)

 

Megrendelem a Webáruházban

 

   Csatlakoztassuk az elemes vezérlő 3/4″-os hollandiját a kerti csapunkra, kössünk rá szórófejeket vagy billegős / billenős négyszögesőztetőt és némi vezérlő beállítás után már indulhat is kertünk időzített, automata öntözése.

   A vezérlő minden öntözésvezérlési feladatot el tud látni, több programon, több indítási lehetőséggel öntözhetjük kertünk növényeit, gyepes, füves területeit. Esőérzékelő nem csatlakoztatható hozzá, cserébe eső esetén esőnap beállítási lehetőségét kihasználva leállíthatjuk az öntözést, akár több napra is.

AMICO 1-zónás elemes automatika csapra szerelhetőAMICO 2-zónás elemes automatika csapra szerelhető

   A 2db AA ceruzaelemmel működő vezérlő, öntözés indítási és leállítási mechanizmusa egy belső szelep forgatásával történik, így az automata csak akkor használja az elemet, mikor ezt a szelepet átfordítja, következésképp az elemek garantáltan kibírnak egy öntözési szezont. A szezon végén az elemes vezérlő egyszerűen leszerelhető, a beásott csővezetékek és szórófejek, öntözőfejek vízteleníteni kell. Víztelenítés, téliesítés során kompresszorral kifújjuk a szórófejekben lévő öntözővizet, hogy télen ne fagyjanak el.

 

 

 1,5V-os kerti csapra szerelhető elemes vezérlő automatika árak