MP Rotator sávszóró és saroköntöző fúvókák Hunter

Hunter MP Rotator sávszóró, sávöntöző és saroköntöző fúvókák

   Az MP Rotator típusú öntözés a Hunter rotátor sávszóróival és saroköntözőjével lesz teljes. Megöntözhetünk velük autófeljáró fűsávot vagy más keskeny füves területet, de akár 90 foknál kisebb, hegyesszögű kertrészt is. Ajánlott nyomástartomány 2,1-3,8 bár.

Mp Rotátor Left Strip bal sarokból

   A rotátor sávszóróknak három típusa a Hunter MP LCS-515, MP RCS-515 és az MP SS-530. A Hunter MP LCS-515 sávöntöző fúvóka (1,5-4,5m) bal sarokból indítja az 1,5m hosszú vízsugarat, majd jobb oldali irányba haladva lesz egyre hosszabb. Amint a rotátor szórófej különböző kis-, közepes- és hosszú vízsugarai kezdik elérni a kert téglalap alakú gyepes területének hosszú oldalát, úgy lesznek egyre rövidebbek.

Mp Rotátor Right Strip jobb sarokból

   A Hunter MP RCS-515 sávszóró fúvóka (1,5-4,5m) gyakorlatilag tükörképe / fordítottja az MP LCS-nek, a rotátor forgó feje itt is balról jobbra halad, csak a szórófej hosszú öntözési vízsugárral kezd és röviddel végez.

Mp Rotátor Side Strip hosszú oldal közepéről

   Nem nehéz kitalálni, hogy a Hunter MP SS-530 sávöntöző fúvóka (1,5-9,0m) az RCS és az LCS ötvözése. A szóráskép balról indul hosszú vízsugárral (4,5m), középre érve leszűkül (1,5m), majd vissza bővül (4,5m) és elérve a téglalap alapterületű sáv jobb szélét, elfogy.

Mp Rotátor Corner saroköntöző

   A Hunter MP Corner saroköntöző egyedi tulajdonságokkal rendelkezik. Az egyetlen olyan saroköntöző, mely nem csak 90 fokos szögben / szórásképben tud öntözni, hanem 45-105 fok között bármilyen beállítással. Használata mégis inkább 90 fok vagy annál kisebb gyepes területen javasolt, kiválóan alkalmas ék alakú hegyesszögű füves kertvégződések, fűsáv végek locsolására, egyenletes beöntözésére.

 

Megrendelem a Webáruházban

 

Típusadatok:

  • Hunter MP LCS-515 (1,5 x 4,5 m; bal sarokból)
  • Hunter MP RCS-515 (1,5 x 4,5 m; jobb sarokból)
  • Hunter MP SS-530 (1,5 x 9,0 m; hosszú oldal közepéről két oldalra)
  • Hunter MP Corner (2,4 x 4,6 m; 45°-105°; saroköntöző)

 

 

MP Rotator sávszórók és saroköntöző árak