K-Rain FN-15-SS sávszóró, sávöntöző spray esőztető fúvóka 1,5 m x 9,8 m

   A K-Rain FN-15-SS Állandó Szórásképű Sávöntöző Spray Fúvóka keskeny füves területek öntözésére, gyepsávok locsolására használható. Olcsó, az öntözési kép pontosan a füves terület széleihez igazítható. A fúvóka közepes átmérőjű vízcseppeket juttat ki a fű felületre, így öntözés közben jobban ellen tud állni a gyengébb szélmozgásnak.

   A fúvóka szórási távolsága a tetején található fúvókaállító csavar segítségével 25%-al csökkenthető (nem növelhető, a fúvóka gyárilag teljesen nyitott állapotban van, a távolság a víz nyomásától és a fúvóka típusától függ). A beállításhoz használjon egy vékony lapos csavarhúzót. Az öntözési sugár csökkentéséhez tekerje a csavart az óramutató járásával megegyező irányba.

   Mindegyik Sávszóró Spray fúvókának egyedi betű-szám jelölése van a könnyebb beazonosíthatóság miatt. A szám az öntözési sugarat jelöli, míg a betű a területen való elhelyezésére utal. Az esőztető spray fúvóka közepes intenzitással és egyenletesen öntöz, még mérsékelten szeles időjárásban is. Vízfogyasztása alacsony.

   A Spray fúvóka felépítése: a fúvóka alján egy levehető, mosható nagy vízszűrő található, ami megakadályozza az eltömődést. A fúvókának fix kialakítású kiömlő nyílása van, mely meghatározza az öntözési szögét és irányonkénti hosszúságát.

Megrendelem a Webáruházban

 

K-Rain FN-15-SS sávszóró,

sávöntöző spray esőztető fúvóka jellemzői:

– FN15SS sávöntöző spray fúvóka

– Hosszú oldal közepéről

– Öntözési szög: fix

– Szórási, öntözési távolság: 1,5 m – 9,8 m

– Keskeny fűsávok öntözéséhez

– Belső menetes fúvóka

– Nyomástartomány 1,5-2 bár

– Ajánlott nyomás 2 bár

– Egyenletes vízkijuttatás

– 25%-al csökkenthető öntözési távolság

– Bármely gyártó külső menetes szórófej-házához

Hunter Pro-Spray (Pros), PS Ultra (PSU)

Rain Bird Uni Spray US-400, 1800 sorozat (1804)

K-Rain NP-4, Pro-S

K-Rain FN-15SS sávöntöző fúvóka ára