Hunter PGP Ultra rotoros szórófej

   A Hunter Pgp Ultra, PGP-04 10 cm kiemelkedésű  rotoros szórófej a hagyományos Pgp továbbfejlesztett változata. Magába foglalja a PGP-ADJ tudását és kibővül az új öntözéstechnikai vívmányokkal. Fedélrésze megvastagított és megváltozott a vízsugár visszafojtására is használt fúvókarögzítő csavar felületi kiképzése is a még egyenletesebb öntözés érdekében.

 

Megrendelem a Webáruházban

 

   Más fúvókakészlettel kapható, 8 db normál szögű (kék) és 4 db alacsony szögű (szürke). Az normál szögű fúvókák kilépési szöge 25 fokos, míg az alacsony szögű fúvókáké 12,5 fokos, ezáltal lehetővé téve kertünkben való használatát akkor is ha például gyümölcsfáink vannak. Kompatibilis az i 20 -as szórófejek fúvókáival is, így 22 db fúvóka állhat rendelkezésünkre az öntözéshez.

PGP Ultra rotoros szórófej 50-360 fok HunterFúvókakészlet PGP Ultra rotoros szórófejhez

   Egyben ötvözi egy 360 fokos körforgós rotoros szórófej tulajdonságait is, 360 fokos beállítás esetén a körív végén nem fordul meg, hanem továbbhalad. Szögmemóriás, így eltérően a hagyományos Pgp szórófejektől, a Pgp Ultra mindig a Hunter kulccsal beállított forgási szögben fog öntözni. Fogaskerék szerkezete / hajtóműve szintén vízkenéses, 10 cm kiemelkedésű popp-up elven működő rotoros öntözőfej. Öntözési sugár 7,3-14m között, szögbeállítás 50-360 fok.

 

 

PGP Ultra rotoros szórófej árak