Csepegtetőtest, csepegtető gomba szabályozható vízkibocsájtású 0-70 l/h

   A csepegtetőtest vagy csepegtető gomba olyan csepegtető idom, mellyel kiegészíthetjük a csepegtető cső hiányosságait vagy külön erre a célra kiépített öntözési zónára is szerelhető. A csepegtetőtest segítségével minden növényünket egyedi vízigénye szerint öntözhetünk meg, mivel többféle vízkibocsájtású lehet.

   Belső kialakítása határozza meg a kijuttatott öntözővíz mennyiségét, melyben a vízáramlás úgy van kialakítva, hogy az eldugulás esélye minimális legyen. Csatlakoztatható csepegtető csőbe, LPE csőbe vagy mikrocső ( 4x7mm kapilláriscső, spagetticső) és mikroidom (egyenes összekötő 4mm menet-tüske) csatlakoztatásával akár KPE csőbe is. Csepegtető cső vagy Lpe csővel való mikroöntözés esetén csak szúrjuk meg a csövet és pattintsuk bele a csepegtető gombát.

   A csepegtetőgomba másik vége 4mm csatlakozású, így szintén csatlakoztathatunk rá 4mm -es mikrocsövet. Házi kerti és mezőgazdasági területen egyaránt használhatjuk (kaspós növények, veteményesek, virágládák, szőlő és sok más növény mikroöntözéséhez).

   A szabályozható vízkibocsájtású csepegtetőtest két fajtája a 0-40 l/h és 0-70 l/h. Hasonlóan a pálcás csepegtető (csepegtető leszúrótüskén) rokonához -Shrubbler- szintén a növény vízigénye szerint állítható a kijuttatott víz mennyisége, csak pálca vagy tüske nélkül vásárolható.

 

Megrendelem a Webáruházban

 

Szabályozható vízkibocsájtású csepegtetőtest, csepegtető gomba 0-70 l/h:

Csepegtetőtest, csepegtetőgomba Szabályozható vízkibocsájtású 0-70 l/h– Vízfogyasztás: 0-70 l/h

– Bemeneti csatlakozás: 4mm tüske

Csepegtetőcsőbe, LPE csőbe, mikrocsőhöz

– Felhasználási terület: mezőgazdasági, házi kerti

– Nyomás: 0,5-1,5bár

– Lyukasztással vagy 3mm furatba szúrva

– Működése: lassítják a víz kiáramlását

– Szétszedhető, tisztítható

– 4mm tüske csatlakozású csepegtető idom

– Állítható vízfogyasztású csepegtetőtest

– Anyaga: műanyag

– Színe: piros

 

 

Csepegtetőtest, csepegtető gomba árak