Csepegtető gomba, csepegtetőtest szabályozható vízkibocsájtású 0-40 l/h

Mikroöntöző csepegtetők

   A csepegtetőtest vagy csepegtető gomba olyan csepegtető idom, mellyel kiegészíthetjük a csepegtető cső hiányosságait vagy külön erre a célra kiépített öntözési zónára is szerelhető. A csepegtetőtest segítségével minden növényünket egyedi vízigénye szerint öntözhetünk meg, mivel többféle vízkibocsájtású lehet.

 

   Belső kialakítása határozza meg a kijuttatott öntözővíz mennyiségét, melyben a vízáramlás úgy van kialakítva, hogy az eldugulás esélye minimális legyen. Csatlakoztatható csepegtető csőbe, LPE csőbe vagy mikrocső ( 4x7mm kapilláriscső, spagetticső) és mikroidom (egyenes összekötő 4mm menet-tüske) csatlakoztatásával akár KPE csőbe is. Csepegtető cső vagy Lpe csővel való mikroöntözés esetén csak szúrjuk meg a csövet és pattintsuk bele a csepegtető gombát.

 

Megrendelem a WEBSHOP-ban

 

   A csepegtetőgomba másik vége 4mm csatlakozású, így szintén csatlakoztathatunk rá 4mm -es mikrocsövet. Házi kerti és mezőgazdasági területen egyaránt használhatjuk (kaspós növények, veteményesek, virágládák, szőlő és sok más növény mikroöntözéséhez).

 

   A szabályozható vízkibocsájtású csepegtetőtest két fajtája a 0-40 l/h és 0-70 l/h. Hasonlóan a pálcás csepegtető (csepegtető leszúrótüskén) rokonához -Shrubbler- szintén a növény vízigénye szerint állítható a kijuttatott víz mennyisége, csak pálca vagy tüske nélkül vásárolható.

 

Szabályozható vízkibocsájtású csepegtetőtest, csepegtető gomba 0-40 l/h:

Csepegtetőtest, csepegtetőgomba Szabályozható vízkibocsájtású 0-40 l/h– vízfogyasztás: 0-40 l/h

– bemeneti csatlakozás: 4mm tüske

csepegtetőcsőbe, LPE csőbe, mikrocsőhöz

– felhasználási terület: mezőgazdasági, házi kerti

– nyomás: 0,5-1,5bár

– lyukasztással vagy 3mm furatba szúrva

– Működése: lassítják a víz kiáramlását

– Szétszedhető, tisztítható

– 4mm tüske csatlakozású csepegtető idom

– Állítható vízfogyasztású csepegtetőtest

– anyaga: műanyag

– színe: fekete

 

 

 

 

 

Csepegtetőtest, csepegtető gomba árak