Vari-Jet mikroszórófej leszúrótüskén 360 fok

   A mikroöntözés egyik legkedveltebb szórófeje a Vari-Jet mikroszórófej leszúrótüskével szerelt változata, mely tulajdonságaiban ugyan az, mint a szabályozható vízkibocsájtású mikroszóró, mikroöntöző fej, leszámítva azt a kis különbséget, hogy egy műanyag pálcára, leszúrótüskére kompletten van szerelve.

   A 360 fokos szórásképű Vari-Jet mikroszórófej, mikroöntöző fej az öntözővizet apró vízcseppek / vízpermet formájában juttatják ki az öntözendő területre. Kiválóan alkalmas sziklakertek, rézsűk, támfalak, virágoskertek, ágyások vagy akár keskeny fűsávok permetszerű öntözésére.

Vari-Jet vízfogyasztási adatok

   A készre szerelt szabályozható és leszúrható mikroszórófej vízkibocsájtása (típus és fajtától függetlenül) 0-119 l/h között alakul, gyárilag mikrocsappal van szerelve. A szabályozócsappal állíthatjuk az öntözendő területre kijuttatott víz mennyiségét és ezzel egyenes arányosan a mikroszórófej öntözési sugarát, szórási távolságát is. A mikroszórófej egy mikro fúvókát tartalmaz, mely a vízpermet kialakításáért felelős (0-3m), továbbá a mikroszóró fúvóka határozza meg az öntözési szöget, szórásképet (fix 90, 180 és 360 fok). Ajánlott nyomástartomány 0,5-2,5bár.

   Csatlakoztatása egyszerű, a szórófejből egy mikrocső indol ki, melynek vége 4mm tüske kialakítású. Csatlakoztatható csepegtetőcsőbe és Lpe csőbe egy előzetesen kialakított kis lyukba vagy Kpe csőbe készített 3,5mm -es furatba illeszthető (a mikroszórófej 4mm tüske-tüske mikro idomját 4mm menet-tüskére kell cserélni).

 

Megrendelem a Webáruházban

 

Vari-Jet szabályozható mikroszórófej leszúrótüskén 360 fok:

Vari-Jet mikroszóró fúvókával szabályozható vízkibocsájtású 360° leszúrótüskén– Típus: Vari-Jet mikroszórófej fúvóka

Szabályozható vízkibocsájtású

– Gyártó: Teco

– Szórási, öntözési szög: 360 fok

– Szóráskép: vízpermet

– Vízfogyasztás: 0-119l/óra

– Szórási távolság: 0-3m

– Ajánlott nyomástartomány: 0,5-2,5bár

– Csatlakozás: 4mm tüske

– Anyaga: műanyag

– Színe: fekete

 

 

Vari-Jet szabályozható mikroszórófej leszúrótüskével árak