Vari-Jet mikroszóró fúvóka 180 fok / 0-3 m / 0-80 l/h

   A Vari-Jet mikroszóró, mikroszórófej fúvóka a mikroöntözésnél használt szabályozható vízkibocsájtású mikroszórók és leszúrótüskés mikroöntözőfejek pót-alkatrésze. Ha az automata öntöző működése során a mikroszórófej lerúgná magáról a mikrofúvókát, nem kell egy komplett mikroöntözőfej egységet megvásárolni, elegendő csak egy néhány forintos alkatrészt, fúvókarészt vennünk.

 

   A mikrofúvóka cseréje egyszerű, gyakorlatilag csak rá kell nyomni a mikroszórófejre, amire pontosan illeszkedik, rászorul. Szögbeállítása a mikroszórófej forgatásával a legegyszerűbb. Mikroszóró fúvóka fajtái: 90, 180 és 360 fok szórásképűek, a fúvóka öntözési sugara, öntözési távolsága a mikroszórófej szabályozócsapjával lehetséges.

 

Megrendelem a WEBSHOP-ban

 

   A mikroöntöző-fej a szabályozócsap segítségével 0-80l/h vízfogyasztás között állítható, ajánlott nyomás 0,5-2,5bár, szórási távolságuk 0-3m, mivelhogy a mikroszórófej csappal van szerelve, így teljesen el, le is zárható. A felhasználási terület lehet mezőgazdasági, otthoni házi kerti, jellemzően veteményesek, sziklakertek, ágyások, rézsűk, támfalak, virágoskertek, virágágyások, stb. mikroöntözése oldható meg velük, de akár keskeny fűsávok öntözésére is használhatjuk.

 

Vari-Jet mikroöntöző fúvóka 180 fok:

Vari-Jet mikroszóró fúvóka 180° szórásképű– típus: Vari-Jet mikroszórófej fúvóka

– gyártó: IRRITEC

– szórási, öntözési szög: 180 fok

– szóráskép: vízpermet

– vízfogyasztás: 0-80l/óra

– szórási távolság: 0-3m

– ajánlott nyomástartomány: 0,5-2,5bár

– anyaga: műanyag

– színe: fekete

 

 

 

Vari-Jet mikroszóró fúvóka árak