Öntöző bolt, öntözőrendszer üzlet Budapest

Öntözéstechnika alkatrészek Budapest.

Budapesti öntözőrendszer üzlet
Hunter, Rain-Bird, K-Rain, Orbit
öntözőrendszerek kis- és nagykereskedelme.

Ingyenes öntözőrendszer tervezés, igény esetén kivitelezés.
Működési területünk jellemzően Budapest és környéke illetve Pest megye,
de egész Magyarország területén állunk rendelkezésre.

 

   Az öntözőrendszer termékek, alkatrészek és kiegészítők mellett hagyományos kerti öntöző termékeket, hobbi öntözőket is forgalmazunk (GF). További kínálatunk még az Orbit hobbi teraszhűtő, kültéri hűtés rendszerek. A teraszhűtő, kültéri hűtő komplett kiszerelésű szettekben vásárolható meg, továbbá minden olyan alkatrész, tartozék kapható hozzá, mellyel csatlakoztathatjuk vagy átalakíthatjuk.

   Aki viszont profi 70 bár nagy nyomású párásító berendezést, rendszert- vagy párásító ventilátort szeretne, az is megtalálja nálunk az igényeinek megfelelőt. A teraszhűtés, kültéri klíma lehet vonalas, vonalsoros vagy ventilátoros, ill. a kettő együtt is. Közterület párásításhoz ajánljuk a párakapu megoldást. A páralecsapódás nélkül működő beltéri és szabadtéri párásítás alkalmas családi ház, kávézó, étterem, cukrászda, strand, hotel, fagyizó, közlekedési csomópont, pizzázó, stb. hűtéséhez.

   Az öntözőrendszer kiegészítő termékeként Pedrollo kerti szivattyú, öntöző-szivattyúk és szivattyúvezérlések forgalmazásával és kivitelezésével is állunk rendelkezésre. Ezzel kapcsolatosan termékek, a kúthomok leválasztására szolgáló homokleválasztó, hydro-ciklon berendezések.

 

Kérdéseivel keressen miket személyesen a
Budapest 14. kerület Telepes utca 109/A

(Zuglóban a Bosnyák tér közelében,
a Csömöri úttal párhuzamos 124, 125 busz útvonalán)
vagy
írjon nekünk itt.