Műanyagházas szűrők fémhálós és műanyag hálós szűrőbetéttel

   A műanyagházas vízszűrők fémhálós vagy műanyaghálós szűrőbetéttel vannak szerelve. Több méretben is (menet vagy col) kapható, attól függően, hogy egységnyi idő alatt mennyi vizet kell megszűrni a lebegő (vízcsőrendszerről leszakadó) szennyeződésektől. Minden műanyagházas szűrő közvetlen és gyári tartozéka a 120 mesh hálósűrűségű szűrőbetét. A betét sérülés esetén cserélhető, de cserélhető akkor is, ha kisebb- vagy nagyobb hálósűrűséggel szeretnénk szűrni a vizet.

Hálós szűrő 1" KK; 120 Mesh (tisztítható)

   A szűrő minden öntözőrendszer tartozéka. Felfogja a szennyeződéseket, legyen szó vezetékes vízről vagy kútból való öntözésről. Megvédi az utána következő csőrendszert és szerelvényeit, például vízkonnektor gumi tömítőgyűrűje, mágnesszelep membránja, stb. A szűrő tisztítható, a szűrőbetét kivehető és csap alatt elmosható. Egy műanyagházas szűrőbe több fajta szűrőbetét is tehető. Megfelelő szűrőbetéttel családi házak, társasházak és más épületek vízszűrésére is alkalmas.

Szűrőbetét 120 Mesh 1" KK szűrőhöz

   Szétszedés nélkül is tisztítható / átöblíthető, a tetején lévő menetrészen keresztül. Zárjuk el a vizet, tekerjük le a 3/4″-os kupakot, sapkát, majd csatlakozzunk a 3/4colos külső menetre (KM) a hozzá illeszkedő menetes csapcsatlakozóval. A slagra / kerti locsolótömlőre szerelt kuplungos tömlőcsatlakozót illesszük a csapcsatlakozóra, majd nyissuk ki a vízcsapot a szűrőbetét kipucolásához.

 

Megrendelem a Webáruházban

 

 

Műanyagházas szűrő méretek és árak