Mágnesszelepek automata öntözőrendszerhez

Hunter PGV-100, PGV-101 1″ Col KK
normál és átfolyásszabályzós mágnesszelep

PGV-100MM-B és PGV-101MM-B  elektromos mágnesszelep, 24V AC váltóáramú szolenoid, mágnestekercs, 1 col KM külső menetes csatlakozással.

   Minden automata öntözőrendszer nélkülözhetetlen alkatrésze a mágnesszelep. Nélkülözhetetlen az locsolóberendezés szakaszolásához, azaz öntözési körökre / öntözési zónákra bontásához. Minden egyes öntözési zónához egy mágnesszelep tartozik, mely szelep az öntözésvezérlő automatika által kiadott jel hatására nyitja vagy hiányában zárja a mágnesszelepet. Minden szelep külön-külön kézzel is nyitható. Magyarországon a legelterjedtebb mágnesszeleptípus a hagyományos Hunter PGV 100 és az átfolyásszabályzóval szerelt Hunter PGV 101.

PGV mágnesszelep 1" KK; 10Bár; 24VACPGV átfolyásszabályzós mágnesszelep 1" KK; 10Bár; 24VAC

   A Hunter mágnesszelepeket nem csak magánkertekben használhatjuk, ipari minősége miatt alkalmas külterületek, közterületek öntözésére is. A PGV típusú szelepek 10 bár nyomáshatárig használhatóak, ha ennél nagyobb nyomástűrő képességre lenne szükségünk, akkor használjuk a Hunter ICV mágnesszelep termékeit, ezek 15 bár nyomást tudnak elviselni.

ICV mágnesszelep 6/4" BB; 15Bár; 24VACICV mágnesszelep 3" BB; 15Bár; 24VAC

  Hogy milyen mágnesszelepet használunk, az a nyomástól és az áramoltatni kívánt vízmennyiségtől függ. A különböző mágnesszelep típusokat és árakat a termékekben találja, típusonkénti részletes leírásért írja be a termék nevét a weblap keresőjébe.

 

Megrendelem a Webáruházban

 

 

Hunter mágnesszelep árak