I-CORE öntözőrendszer vezérlő automata

   Az I-CORE öntözővezérlő automatika egy minden igényt kielégítő csúcsminőségű vezérlő. Alkalmas közterületek, parkok, lakóparkok és minden nagyobb területi egység öntözési feladatainak ellátására. Modul felépítésű, melyek segítségével az alapból beintegrált 6 öntözési zónát -típustól függően- 30 vagy 42 zónáig bővíthetünk.

   Az összes többi vezérlő tulajdonságait megőrizve és újakkal bővülve biztosít minden igényt kielégítő öntözést. Kijelzője háttér világítású, így bármikor könnyen olvasható, első panelje levehető, kézben tartva is programozható. Az A, B és C indítási programok egyenként 8 indítási időt tesznek lehetővé és kiegészülnek a D programmal, melynél már 16 indítási időpont adható meg. Az évszakhoz igazítás 0-300% között állítható, öntözési időtartamnak pedig akár 12 órát is adhatunk.

I-CORE 6-zónás automatika trafóval, kültéri (30 körig bővíthető)

   Használhatunk hozzá áramlásérzékelőt (Flow Click), melynél beállíthatunk maximum és minimum értéket, indokolatlan vagy értéken kívül eső vízfogyasztás esetén a vezérlő leállítja az öntözést. DashboardTM kijelzője közvetlen információt szolgáltat a rendszer állapotáról, a gyárilag felszerelt Smart Port pedig távirányíthatóvá teszi. Moduljait áramtalanítás nélkül is cserélhetjük és a műanyagházas vezérlőhöz két időjárás érzékelő-, míg a fémházas automatikához három érzékelő csatlakoztatható.

 

Megrendelem a Webáruházban

 

 

I-Core vezérlő automatika árak