Csepegtetőtest, csepegtető gomba 4 l/h normál

Mikroöntöző csepegtetők

   A csepegtetőtest vagy csepegtető gomba olyan csepegtető idom, mellyel kiegészíthetjük a csepegtető cső hiányosságait vagy külön erre a célra kiépített öntözési zónára is szerelhető. A csepegtetőtest segítségével minden növényünket egyedi vízigénye szerint öntözhetünk meg, mivel többféle vízkibocsájtású lehet.

   Belső kialakítása határozza meg a kijuttatott öntözővíz mennyiségét, melyben a vízáramlás úgy van kialakítva, hogy az eldugulás esélye minimális legyen. Csatlakoztatható csepegtető csőbe, LPE csőbe vagy mikrocső ( 4x7mm kapilláriscső, spagetticső) és mikroidom (egyenes összekötő 4mm menet-tüske) csatlakoztatásával akár KPE csőbe is. Csepegtető cső vagy Lpe csővel való mikroöntözés esetén csak szúrjuk meg a csövet és pattintsuk bele a csepegtető gombát.

   A csepegtetőgomba másik vége 4mm csatlakozású, így szintén csatlakoztathatunk rá 4mm -es mikrocsövet. Házi kerti és mezőgazdasági területen egyaránt használhatjuk (kaspós növények, veteményesek, virágládák, szőlő és sok más növény mikroöntözéséhez).

   A normál csepegtetőtest vízkibocsájtása a nyomás változásával egyenesen arányos, ha csökken a nyomás kevesebb vizet juttat ki, ha nő a víznyomás több vizet ereszt át magán a névleges vízfogyasztásához képest, 2, 4 és 8 l/h lehet. Az öntözés végét követően tovább csöpöghet. Ajánlott nyomás: 0,5-1,5 bár.

 

Megrendelem a Webáruházban

 

Csepegtetőtest, csepegtető gomba 4 l/h normál:

Csepegtetőtest, csepegtetőgomba 4l/h– Névleges vízkibocsájtás: 4l/h

– Bemeneti csatlakozás: 4mm tüske

– Kimeneti csatlakozás: 4mm

Csepegtetőcsőbe, LPE csőbe, mikrocsőhöz

– Felhasználási terület: mezőgazdasági, házi kerti

– Nyomás: 0,5-1,5bár

– Anyaga: műanyag

– Színe: zöld

 

 

Csepegtetőtest, csepegtető gomba árak