Csepegtető gomba, csepegtetőtest 2 l/h nyomáskompenzált (PC)

Mikroöntöző csepegtetők

   A csepegtetőtest vagy csepegtető gomba olyan csepegtető idom, mellyel kiegészíthetjük a csepegtető cső hiányosságait vagy külön erre a célra kiépített öntözési zónára is szerelhető. A csepegtetőtest segítségével minden növényünket egyedi vízigénye szerint öntözhetünk meg, mivel többféle vízkibocsájtású lehet.

   Belső kialakítása határozza meg a kijuttatott öntözővíz mennyiségét, melyben a vízáramlás úgy van kialakítva, hogy az eldugulás esélye minimális legyen. Csatlakoztatható csepegtető csőbe, LPE csőbe vagy mikrocső ( 4x7mm kapilláriscső, spagetticső) és mikroidom (egyenes összekötő 4mm menet-tüske) csatlakoztatásával akár KPE csőbe is. Csepegtető cső vagy Lpe csővel való mikroöntözés esetén csak szúrjuk meg a csövet és pattintsuk bele a csepegtető gombát.

   A csepegtetőgomba másik vége 4mm csatlakozású, így szintén csatlakoztathatunk rá 4mm -es mikrocsövet. Házi kerti és mezőgazdasági területen egyaránt használhatjuk (kaspós növények, veteményesek, virágládák, szőlő és sok más növény mikroöntözéséhez).

   A nyomáskompenzált csepegtető gomba (PC) fix vízkibocsájtású, vízfogyasztású: 2, 4 és 8 l/h. A névleges adatoknak megfelelő mennyiségű vizet használ fel, szintén szivárgó jelenséget mutathat az öntözés leállása után.

 

Megrendelem a Webáruházban

 

Csepegtetőtest, csepegtető gomba 2 l/h nyomáskompenzált (PC):

Csepegtetőtest, csepegtetőgomba Nyomáskompenzált (PC) 2l/h– Valós vízkibocsájtás: 2l/h

– Bemeneti csatlakozás: 4mm tüske

– Kimeneti csatlakozás: 4mm

Csepegtetőcsőbe, LPE csőbe, mikrocsőhöz

– Felhasználási terület: mezőgazdasági, házi kerti

– Nyomás: 0,5-1,5bár

– Anyaga: műanyag

– Színe: kék

 

 

Csepegtetőtest, csepegtető gomba árak